Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Klassinen remouladekastike

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Klassinen remouladekastike ei ehkä sovellu niille, jotka haluavat syödä vähärasvaisempaa ruokaa. Jos otat vain vähän kastiketta, se on ok, sillä kastikkeessa on paljon makua. Yksi ruokalusikallinen sopii paahtopaistivoileivälle tai paistetun kalan makua kohottamaan.

Neljälle

  • 1 rkl hienonnettua maustekurkkua
  • 4 dl majoneesia
  • ½ rkl hienonnettua persiljaa
  • 1 rkl hienonnettuja kapriksia
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • 1 tl vaaleaa ranskalaista sinappia

Valmistusohje

1. Jauha tai hienonna maustekurkku hyvin hienoksi. Sekoita majoneesi, tilli, kapris ja rakuuna. Lisää kurkut.

2. Anna kastikkeen maustua hetki kylmässä.

Tuoreimmat aiheesta

Gluteeniton