Helppo ja makoisa maustekakku, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

10 annosta

  • 150g voita tai margariinia
  • 3 dl sokeria
  • 3 munaa
  • 3-4 dl vehnäjauhoja (leivontakarkeita
  • 2 l leivinjauhetta
  • 1 dl maustamatonta jogurtin kaltaista luomusoijavalmistetta
  • 1 (125g) vaniljavanukas
  • 1 rkl raastettua inkivääriä tai
  • 1 tl kuivattua inkivääriä
  • ½ dl korintteja tai rusinoita
  • yhden sitruunan kuori
  • voita (vuoan voiteluun)
  • korppujauhoja (vuoan jauhottamiseen)

Valmistusohje

1. Kuori ja raasta inkivääri.

2. Vaahdota voi ja sokeri.

3. Lisää munat, maustamaton luomusoijavalmiste, vaniljavanukas, raastettu sitruunan kuori ja jauhoihin sekoitettu leivinjauhe, korintit sekä inkivääriraaste.

4. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan.

5. Paista kakku 200-asteisessa uunissa 30-45 minuuttia.

(MTV3)

Tuoreimmat aiheesta

Maustekakku