Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Juustokakku marjojen ja hedelmien kanssa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

8 palaa

  • 10 digestiivikeksiä
  • 1 maustemitta kanelia
  • 75 g voisulaa

Täyte

  • 200 g maustamatonta
  • tuorejuustoa
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 dl sirotesokeria
  • 2 dl kuohukermaa
  • ananaspaloja, kiiviä, mansikoita

Valmistusohje

1. Murenna keksit hienoksi, sekoita kanelin kanssa ja sitten voisulan kanssa. Painele massa irtopohjaiseen vuokaan.

2. Sekoita juusto, sitruunankuoriraaste, vanilja- ja sirotesokeri ja vatkattu kerma.

3. Kaada täyte vuokaan. Laita jääkaappiin tunniksi hyytymään.

4. Koristele marjoilla ja viipaloiduilla hedelmillä juuri ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Juustokakku