Juustokakku marjojen ja hedelmien kanssa
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
8 palaa
- 10 digestiivikeksiä
- 1 maustemitta kanelia
- 75 g voisulaa
Täyte
- 200 g maustamatonta
- tuorejuustoa
- 1 sitruunan raastettu kuori
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 dl sirotesokeria
- 2 dl kuohukermaa
- ananaspaloja, kiiviä, mansikoita
Valmistusohje
1. Murenna keksit hienoksi, sekoita kanelin kanssa ja sitten voisulan kanssa. Painele massa irtopohjaiseen vuokaan.
2. Sekoita juusto, sitruunankuoriraaste, vanilja- ja sirotesokeri ja vatkattu kerma.
3. Kaada täyte vuokaan. Laita jääkaappiin tunniksi hyytymään.
4. Koristele marjoilla ja viipaloiduilla hedelmillä juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku