Tätä kinkkua voit totta kai tarjoilla vuoden ympäri, mielellään pienten, hienojen sokeriherneiden, porkkanoiden tai muiden alkukesän kasvisten kera.

1 kpl

  • 1 riimisuolattu joulukinkku, 3-4 kg
  • 2 tl kokonaisia neilikoita
  • 2 tl maustepippureita
  • 1 tl timjamia
  • 1 tl rakuunaa
  • 2 laakerinlehteä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Murskaa mausteet huolellisesti morttelissa ja sekoita. Leikkaa kinkusta kamara ja taputtele mausteet kinkkuun.

2. Kääri kinkku alumiinifolioon ja laita se uunivuokaan. Pistä lihaan paistolämpömittari. Paista uunissa kunnes sisälämpötila on 72-75 astetta.

Tuoreimmat aiheesta

Joulukinkku