Metsämiehen sipulirouskut
Marinoi rouskuja muutama päivä mausteliemessä lasitölkissä ennen syömistä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 l pieniä kangasrouskuja
- 1 pieni punasipuli
- 1 pieni sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
Mausteliemi
- 1 1/2 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
- 1 1/2 dl vettä
- 2 tl suolaa
- 10 kokonaista mustapippuria
Valmistusohje
Lado ryöpätyt sienet kerroksittain renkaiksi leikattujen sipulien ja murskattujen valkosipulin kynsien kanssa lasitölkkiin. Kuumenna mausteliemi ja kaada se sienten päälle.
Säilytä jääkaapissa.
Rouskuja voi maistella jo muutaman päivän kuluttua, mutta ne säilyvät pitempäänkin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku