Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Metsämiehen sipulirouskut

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Marinoi rouskuja muutama päivä mausteliemessä lasitölkissä ennen syömistä.

Ainekset

  • 1 l pieniä kangasrouskuja
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 pieni sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä

Mausteliemi

  • 1 1/2 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
  • 1 1/2 dl vettä
  • 2 tl suolaa
  • 10 kokonaista mustapippuria

Valmistusohje

Lado ryöpätyt sienet kerroksittain renkaiksi leikattujen sipulien ja murskattujen valkosipulin kynsien kanssa lasitölkkiin. Kuumenna mausteliemi ja kaada se sienten päälle.

Säilytä jääkaapissa.

Rouskuja voi maistella jo muutaman päivän kuluttua, mutta ne säilyvät pitempäänkin.

Tuoreimmat aiheesta

Säilöntä