Metsämiehen sipulirouskut
Julkaistu
Pienistä kangasrouskuista syntyy maukas metsämiehen lisuke.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 l pieniä kangasrouskuja
- 1 pieni punasipuli
- 1 pieni sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
Mausteliemi
- 1 1/2 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
- 1 1/2 dl vettä
- 2 tl suolaa
- 10 kokonaista mustapippuria
Valmistusohje
Lado ryöpätyt sienet kerroksittain renkaiksi leikattujen sipulien ja murskattujen valkosipulinkynsien kanssa lasitölkkiin. Kuumenna mausteliemi ja kaada se sienten päälle. Säilytä jääkaapissa.
Rouskuja voi maistella jo muutaman päivän kuluttua, mutta ne säilyvät pitempäänkin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka