Rusina-kuskusjälkiruoka
Kuskusta jälkiruoaksi? Kyllä, näin ainakin Tunisiassa. Tämä jälkiruoka tarjoillaan yleensä pienissä kulhoissa kuuman maidon kera. Jälkiruoka valmistuu nopeasti ja helposti. Sopii hyvin myös välipalaksi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 dl kuskusia
- 2 dl vettä
- 1 dl rusinoita
- 3 rkl voita
- 1 maustemitta suolaa
- 2 rkl sokeria
Valmistusohje
1. Keitä vesi kattilassa. Lisää kuskus, rusinat, suola ja puolet voista. Laita kansi päälle, ota kattila liedeltä ja anna kuskusin turvota 6 minuuttia.
2. Lisää sokeri ja loput voista. Tarjoile halutessasi kuuman maidon kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"