Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Rusina-kuskusjälkiruoka

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kuskusta jälkiruoaksi? Kyllä, näin ainakin Tunisiassa. Tämä jälkiruoka tarjoillaan yleensä pienissä kulhoissa kuuman maidon kera. Jälkiruoka valmistuu nopeasti ja helposti. Sopii hyvin myös välipalaksi.

Neljälle

  • 2 dl kuskusia
  • 2 dl vettä
  • 1 dl rusinoita
  • 3 rkl voita
  • 1 maustemitta suolaa
  • 2 rkl sokeria

Valmistusohje

1. Keitä vesi kattilassa. Lisää kuskus, rusinat, suola ja puolet voista. Laita kansi päälle, ota kattila liedeltä ja anna kuskusin turvota 6 minuuttia.

2. Lisää sokeri ja loput voista. Tarjoile halutessasi kuuman maidon kera.

Tuoreimmat aiheesta

Couscous