Maissichutney
Tämä on maistuva ja helposti valmistuva lisuke kaikenlaiselle grilliruoalle, hampurilaisille, tacoille, nachoille sekä seisovaan pöytään.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 tomaattia
- 2 dl maissia
- 1 dl rusinoita
- 2 dl mangochutneyta
Valmistusohje
1. Kuutioi tomaatit. Jos haluat chutneysta hienompaa, kalttaa ja kuori tomaatit ensin ja poista siemenet.
2. Sekoita mangochutney ja tilkka lämmintä vettä, tai lämmitä se kattilassa liedellä. Lisää maissit, tomaatit ja rusinat. Tarjoile haaleana tai kylmänä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"