Muikunmäti lisäkkeineen

Smetana on ihana lisäke muikunmädille. Itsekin smetanaa voi hapattaa, mutta helpoimmin sitä saa kauppojen maitotuotehyllyiltä.

Neljälle

  • 100 g muikunmätiä
  • 2 tuoretta punajuurta
  • 1 punasipuli
  • 1 sitruuna

Valmistusohje

1. Harjaa punajuuret tarkoin ja keitä ne pehmeiksi, noin 20 minuuttia. Paina kuoret irti sormilla. Anna jäähtyä ja suikaloi hienoksi. Kuori ja silppua punasipuli.

3. Ota lusikalla smetanasta munanmuotoisia nokareita ja aseta ne tarjolle yhdessä muikunmädin, punasipulisilpun ja punajuurisuikaleiden sekä sitruunalohkojen kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!