Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Muikunmäti lisäkkeineen

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Smetana on ihana lisäke muikunmädille. Itsekin smetanaa voi hapattaa, mutta helpoimmin sitä saa kauppojen maitotuotehyllyiltä.

Neljälle

  • 100 g muikunmätiä
  • 2 tuoretta punajuurta
  • 1 punasipuli
  • 1 sitruuna

Valmistusohje

1. Harjaa punajuuret tarkoin ja keitä ne pehmeiksi, noin 20 minuuttia. Paina kuoret irti sormilla. Anna jäähtyä ja suikaloi hienoksi. Kuori ja silppua punasipuli.

3. Ota lusikalla smetanasta munanmuotoisia nokareita ja aseta ne tarjolle yhdessä muikunmädin, punasipulisilpun ja punajuurisuikaleiden sekä sitruunalohkojen kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Punajuuret