Munuaisia sinappikastikkeessa

Valitse munuaiset makusi mukaan: vasikkaa, lammasta tai sikaa. Munuaisista saa erityisen hyviä, kun ne keittää ensin nopeasti ennen paistamista. Kokeile!

Neljälle

  • 1 kg munuaisia
  • suolaa ja pippuria
  • 1 pieni sipuli
  • 1 dl lihalientä
  • 1 dl kuohukermaa
  • 2 tl vaaleaa dijonsinappia
  • 1 rkl konjakkia
  • ½ dl persiljasilppua
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Ryöppää munuaiset nopeasti kevyesti suolatussa vedessä ja valuta ne. Puhdista niistä pois rasva ja leikkaa liha viipaleiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Silppua sipuli.

2. Ruskista munuaisviipaleet pannulla molemmilta puolilta voissa yhdessä sipulisilpun kanssa. Nosta lihat pannulta.

3. Kiehauta maut pannulta lihaliemellä, kermalla, sinapilla ja mahdollisesti konjakilla. Keitä kokoon ja siivilöi kastike lihaviipaleiden päälle. Ripottele persiljaa pinnalle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!