Munuaisia sinappikastikkeessa
Valitse munuaiset makusi mukaan: vasikkaa, lammasta tai sikaa. Munuaisista saa erityisen hyviä, kun ne keittää ensin nopeasti ennen paistamista. Kokeile!
Neljälle
- 1 kg munuaisia
- suolaa ja pippuria
- 1 pieni sipuli
- 1 dl lihalientä
- 1 dl kuohukermaa
- 2 tl vaaleaa dijonsinappia
- 1 rkl konjakkia
- ½ dl persiljasilppua
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Ryöppää munuaiset nopeasti kevyesti suolatussa vedessä ja valuta ne. Puhdista niistä pois rasva ja leikkaa liha viipaleiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Silppua sipuli.
2. Ruskista munuaisviipaleet pannulla molemmilta puolilta voissa yhdessä sipulisilpun kanssa. Nosta lihat pannulta.
3. Kiehauta maut pannulta lihaliemellä, kermalla, sinapilla ja mahdollisesti konjakilla. Keitä kokoon ja siivilöi kastike lihaviipaleiden päälle. Ripottele persiljaa pinnalle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kurpitsa-uunifetapasta
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan