Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Munuaisia sinappikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valitse munuaiset makusi mukaan: vasikkaa, lammasta tai sikaa. Munuaisista saa erityisen hyviä, kun ne keittää ensin nopeasti ennen paistamista. Kokeile!

Neljälle

  • 1 kg munuaisia
  • suolaa ja pippuria
  • 1 pieni sipuli
  • 1 dl lihalientä
  • 1 dl kuohukermaa
  • 2 tl vaaleaa dijonsinappia
  • 1 rkl konjakkia
  • ½ dl persiljasilppua
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Ryöppää munuaiset nopeasti kevyesti suolatussa vedessä ja valuta ne. Puhdista niistä pois rasva ja leikkaa liha viipaleiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Silppua sipuli.

2. Ruskista munuaisviipaleet pannulla molemmilta puolilta voissa yhdessä sipulisilpun kanssa. Nosta lihat pannulta.

3. Kiehauta maut pannulta lihaliemellä, kermalla, sinapilla ja mahdollisesti konjakilla. Keitä kokoon ja siivilöi kastike lihaviipaleiden päälle. Ripottele persiljaa pinnalle.

Tuoreimmat aiheesta

Munuaiset