Kalkkunanfilee sinappikastikkeessa

Nopea ja helppo kutsuruoka, jossa on makua. Näe hieman enemmän vaivaa herkullisten lisäkkeiden kanssa.

Neljälle

  • 500 g kalkkunanfileetä
  • voita paistamiseen
  • suolaa ja valkopippuria
  • 5 dl kanalientä
  • 1 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • 1 dl kermaa
  • 2 tl vaaleaa dijon-sinappia
  • 2 valkosipulinkynttä

Valmistusohje

1. Kuutioi kalkkunanliha. Paista kuutiot voissa paistinpannulla ja mausta suolalla sekä pippurilla.

2. Sulata voi kasarissa. Sekoita joukkoon jauho ja kaada samalla vatkaten kanaliemi mukaan. Lisää kerma ja sinappi. Anna kiehua hiljaa poreillen 5 minuuttia.

3. Nosta kalkkunanpalat kastikkeeseen, purista joukkoon valkosipulinkynnet ja anna lihan lämmetä. Tarjoile riisin, nuudeleitten tai perunoiden sekä keitettyjen vihannesten kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!