1. Huuhtele linssit hyvin ja valuta ne. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli. Silppua chilit, jos haluat miedompaa makua, poista ensin siemenet. Paloittele tomaatit pieniksi paloiksi.
2. Laita linssit pataan ja kaada mukaan vesi. Mausta suolalla, sipulilla, chilillä, kurkumalla, tomaateilla, inkiväärillä ja curry- tai laakerinlehdillä. Keitä hiljalleen kunnes vesi on imeytynyt linsseihin, n. 20 minuuttia.
3. Kuumenna öljy paistin- tai wokkipannussa – pannu on tarpeeksi lämmin kun öljyyn tiputettu maustesiemen alkaa sihistä. Lisää juustokuminan siemenet ja valkosipuli, paista n. 5 minuuttia kunnes valkosipuli on saanut väriä muttei palanut. Sekoita linssiseos mukaan ja paista muutama minuutti. Koristele tuoreella korianterilla.