1. Kuori ja keitä perunat kokonaisina, jos ne ovat pieniä tai paloiteltuina, jos ne ovat isoja. Keitä hieman vettä ja 1 tl suolaa ja keitä perunat juuri ja juuri valmiiksi, n. 10 minuuttia. Kaada vesi pois ja anna höyryn haihtua.
2. Sekoita sipuli, valkosipuli, chili, inkivääri ja sitruunamehu tahnaksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Kuumenna öljy keskilämpöiseksi kattilassa ja paista mausteneilikoita, laakerinlehteä ja kardemummaa öljyssä n. 10 sekuntia. Lisää kurkuma ja maustetahna. Anna poreilla matalalla lämmöllä n. 10 minuuttia.
3. Lisää ½ dl vettä, kanelitanko ja n. 1 tl suolaa. Lisää perunat ja keitä miedolla lämmöllä tiiviin kannen alla n. 10 minuuttia. Ripottele päälle garam masalaa ja tuoretta, hienonnettua korianteria juuri ennen tarjoilua.