1. Kuori ja viipaloi sipulit. Kuori ja raasta inkivääri. Mittaa kattilaan vesi. Lisää linssit, pavut, sipuliviipaleet, tomaatit, inkivääri, kurkuma, chili ja suola ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 1-1½ tuntia, kunnes ainekset ovat pehmeitä ja vesi imeytynyt.
2. Kuumenna öljy keskilämpöiseksi isossa kattilassa, paistinpannulla tai kannellisessa wokkipannussa. Purista valkosipulinkynnet ja kuullota vaaleanruskeiksi öljyssä, älä polta. Sekoita joukkoon linssit ja pavut ja hauduta 5-6 minuuttia, kunnes öljy nousee pintaan.
3. Kuori pois ylimääräinen öljy. Sekoita joukkoon garam masala ja korianteri ja anna seoksen vetäytyä kannen alla 5 minuuttia. Koristele tomaattilohkoilla ja hienonnetulla korianterilla. Tarjoa keitetyn riisin kera.