Mustikkavuoat kermaisella vaniljatäytteellä

Nämä mureat pienet piiraat voit täyttää erilaisilla tuoreilla marjoilla tai hedelmillä.

10 palaan

  • 3 dl pikakaurahiutaleita
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kidesokeria
  • 150 g voita

Täyte

  • n. 2 dl vaniljakreemiä
  • 1 dl kuohukermaa
  • n. 1 l mustikoita

Valmistusohje

1. Sekoita kaurahiutaleet, jauhot ja sokeri. Työstä mukaan voi huolellisesti. Laita taikina jääkaappiin puoleksi tunniksi.

2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Painele taikina pieniin vuokiin. Paista ne kypsiksi uunissa n. 15 minuuttia.

3. Sekoita vaniljakreemi ja vatkattu kerma, täytä vuoat. Laita päälle mustikoita.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!