Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mustikkavuoat kermaisella vaniljatäytteellä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nämä mureat pienet piiraat voit täyttää erilaisilla tuoreilla marjoilla tai hedelmillä.

10 palaan

  • 3 dl pikakaurahiutaleita
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kidesokeria
  • 150 g voita

Täyte

  • n. 2 dl vaniljakreemiä
  • 1 dl kuohukermaa
  • n. 1 l mustikoita

Valmistusohje

1. Sekoita kaurahiutaleet, jauhot ja sokeri. Työstä mukaan voi huolellisesti. Laita taikina jääkaappiin puoleksi tunniksi.

2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Painele taikina pieniin vuokiin. Paista ne kypsiksi uunissa n. 15 minuuttia.

3. Sekoita vaniljakreemi ja vatkattu kerma, täytä vuoat. Laita päälle mustikoita.

Tuoreimmat aiheesta

Mustikkapiirakka