Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Nachovuoka ilmakuivatusta kinkusta ja tomaateista

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kurkkaus fuusiokeittiöön, jossa ruokakulttuurit kohtaavat: Meksikosta nacholastuja ja Italiasta ilmakuivattua kinkkua.

Ainekset

  • 3 kpl tomaatteja kuutioituna
  • 1 salottisipuli kuutioituna
  • 2 kpl valkosipulin kynsiä hienonnettuna
  • 2 kpl anjovisfileitä
  • pieni pala chiliä
  • oliiviöljyä
  • sitruunamehua
  • basilikaa
  • taco/ nacholastuja
  • 100 g ilmakuivattua kinkkua siivuina
  • Manchego-juustoraastetta

Valmistusohje

Sekoita tomaatit, salottisipuli, valkosipuli sekä paseeratut anjovisfileet. Mausta seos tuoreella basilikalla, oliiviöljyllä sekä sitruunamehulla ja laita uunivuokaan. Ripottele lastut seoksen päälle.

Lisää vielä ilmakuivattu kinkku sekä Manchego-juustoraaste viimeiseksi. Paahda uunin grilli-vastuksilla kunnes juusto on sulanut ja kinkku pinnalla on rapeaa. Tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Kinkkua