Nachovuoka ilmakuivatusta kinkusta ja tomaateista
Kurkkaus fuusiokeittiöön, jossa ruokakulttuurit kohtaavat: Meksikosta nacholastuja ja Italiasta ilmakuivattua kinkkua.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 3 kpl tomaatteja kuutioituna
- 1 salottisipuli kuutioituna
- 2 kpl valkosipulin kynsiä hienonnettuna
- 2 kpl anjovisfileitä
- pieni pala chiliä
- oliiviöljyä
- sitruunamehua
- basilikaa
- taco/ nacholastuja
- 100 g ilmakuivattua kinkkua siivuina
- Manchego-juustoraastetta
Valmistusohje
Sekoita tomaatit, salottisipuli, valkosipuli sekä paseeratut anjovisfileet. Mausta seos tuoreella basilikalla, oliiviöljyllä sekä sitruunamehulla ja laita uunivuokaan. Ripottele lastut seoksen päälle.
Lisää vielä ilmakuivattu kinkku sekä Manchego-juustoraaste viimeiseksi. Paahda uunin grilli-vastuksilla kunnes juusto on sulanut ja kinkku pinnalla on rapeaa. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka