Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Nizzansalaatti fetalla – Harri Syrjäsen helppo ohje

0:46img
Katso videolta, kuinka valmistuu nizzansalaatti fetalla à la Harri Syrjänen!
Julkaistu 01.07.2022 12:05

MTV LIFESTYLE

Raikas nizzansalaatti yhdistettynä fetaan on mainio ruoka kesäkeleille.

Ainekset salaattiin

  • 8 pientä varhaisperunaa (Siikli)
  • 1–2 kananmunaa
  • 1 punasipuli
  • 2–3 tomaattia
  • 1 iso sydänsalaatti (Gem-salaatti)
  • 1 prk tonnikalaa
  • 10 oliivia
  • 100 g fetajuustoa

Sitruunavinegretti

  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 tl dijonsinappia
  • 1/2 sitruuna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • mustapippuria myllystä
  • hyppysellinen Maldon-suolaa

Valmistusohje

  1. Keitä perunat kypsiksi ja toisessa kattilassa kananmunat noin 7–8 minuutin ajan niin, että keltuainen jää mehukkaaksi.
  2. Leikkaa punasipuli renkaiksi. Pilko tomaatti.
  3. Revi salaatti pienemmäksi ja pese, jos tarvis.
  4. Pilko keitetyt perunat puoliksi. Kuori muna ja puolita. Murra feta paloiksi.
  5. Kasaa salaatti ja viimeistele kastikkeella:
    – Soosi on maailman helpoin, kaikki kamat kulhoon ja haarukalla sekaisin hyvällä ranneliikkeellä, Harri Syrjänen vinkkaa.

Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!

Tuoreimmat aiheesta

Nizzansalaatti