1. Luut: Leikkaa kanankoivista nahat ja paina luu esiin. Mausta grillimausteella ja paista 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia tai kunnes paloista tihkuva neste on kirkasta.
2. Perunamuusi: Keitä perunat pehmeiksi. Muussaa sähkövatkaimen avulla. Lisää voi. Kuumenna maito kiehuvaksi, kaada se perunoiden päälle ja vatkaa nopeasti ilmavaksi. Mausta suolalla, pippurilla ja ripauksella muskottia. Värjää vihreällä elintarvikevärillä haluamaasi sävyyn.
3. Noidansormet: Leikkaa nakkeihin muutamia viiltoja, jotka esittävät ihon poimuja. Paina ”sormien” päihin mantelit kynsiksi, paista nakit.
4. Asettele annokset lämpimille lautasille. Nokare muusia, luunpala ja ”käsi” noidansormista. Koristele rikkaruohoilla (persiljalla).