Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Nokiset grillisilakat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Silakoiden paistaminen ulkosalla on mahtavaa! Jos haluat tehdä nokisilakoita sisällä, tarvitset hyvän grillivastuksen ja liesituulettimen. Tarjoile maukkaat, kovaksi – mustiksi – paistetut kalat maukkaan persiljavoin ja vastakeitettyjen uusien perunoiden kanssa!

Neljälle

  • 1 kg silakoita selkäruodolla
  • 1 ½ dl karkeaa suolaa
  • 1 iso nippu tilliä, hienonnettuna

Valmistusohje

1. Lado silakat ja suola kulhoon, laita kylmään pariksi tunniksi.

2. Penslaa halsteri öljyllä, laita silakat siihen ja grillaa 3-4 minuuttia molemmin puolin.

3. Asettele silakat tarjolle tillisilpun kera.

4. Tarjoile perunoiden kera.

Tuoreimmat aiheesta

Grillattu kala