Nokiset grillisilakat
Julkaistu
Silakoiden paistaminen ulkosalla on mahtavaa! Jos haluat tehdä nokisilakoita sisällä, tarvitset hyvän grillivastuksen ja liesituulettimen. Tarjoile maukkaat, kovaksi – mustiksi – paistetut kalat maukkaan persiljavoin ja vastakeitettyjen uusien perunoiden kanssa!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 1 kg silakoita selkäruodolla
- 1 ½ dl karkeaa suolaa
- 1 iso nippu tilliä, hienonnettuna
Valmistusohje
1. Lado silakat ja suola kulhoon, laita kylmään pariksi tunniksi.
2. Penslaa halsteri öljyllä, laita silakat siihen ja grillaa 3-4 minuuttia molemmin puolin.
3. Asettele silakat tarjolle tillisilpun kera.
4. Tarjoile perunoiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka