Kotoiset silakkarullat
Julkaistu
Silakkarullia voi tarjota uusien perunoiden lisukkeena tai vaikkapa sellaisenaan!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 annosta
- 300g silakkafileitä
- 1 tl suolaa
- 1 sipuli
- 1 porkkana
- tilliä
Mausteliemi
- 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
- 2 dl vettä
- 1 tl roseepippureita
- 1 tl suolaa
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Mausta silakkafileet suolalla ja rullaa ne. Lado rullat kattilaan.
Leikkaa sipuli renkaiksi ja porkkana viipaleiksi. Ripottele sipulirenkaat ja porkkanaviipaleet silakkarullien päälle. Kiehauta mausteliemen aineet ja kaada kuuma liemi rullien päälle. Kypsennä miedolla lämmöllä 2–5 minuuttia silakoiden koon mukaan.
Jäähdytä rullat liemessään. Ripottele rullien pinnalle runsaasti tilliä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka