Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kotoiset silakkarullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Silakkarullia voi tarjota uusien perunoiden lisukkeena tai vaikkapa sellaisenaan!

4 annosta

  • 300g silakkafileitä
  • 1 tl suolaa
  • 1 sipuli
  • 1 porkkana
  • tilliä

Mausteliemi

  • 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
  • 2 dl vettä
  • 1 tl roseepippureita
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Mausta silakkafileet suolalla ja rullaa ne. Lado rullat kattilaan.

Leikkaa sipuli renkaiksi ja porkkana viipaleiksi. Ripottele sipulirenkaat ja porkkanaviipaleet silakkarullien päälle. Kiehauta mausteliemen aineet ja kaada kuuma liemi rullien päälle. Kypsennä miedolla lämmöllä 2–5 minuuttia silakoiden koon mukaan.

Jäähdytä rullat liemessään. Ripottele rullien pinnalle runsaasti tilliä.

Tuoreimmat aiheesta

Maustesilakka