Siskonmakkarakeitto
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton
4:lle hengelle
- 1 l vettä
- 1 l vasikanlientä
- 3 perunaa
- 4 porkkanaa
- 1 palsternakka
- selleriä
- purjoa
- 6-8 siskonmakkaraa
- maustepippuria
- suolaa
- soijaa
- persiljaa (tabascoa)
Valmistusohje
Pilko juurekset, selleri ja purjo pieniksi paloiksi. Keitä vesi, lisää vasikanliemi ja kasvikset. Mausta pippurilla, suolalla, soijalla ja halutessasi tabascolla. Keitä kasvikset lähes kypsiksi ja vähennä lämpöä. Purista joukkoon siskonmakkarat. Hauduta miedolla lämmöllä vähintään 30 minuuttia. Lisää persilja juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka