Nopea kääretorttu vadelmahillolla

Tämä torttu valmistuu nopeasti ja siitä tulee vain maukkaampi jos se saa vetäytyä hieman. Mutta vahdi uunia tarkoin! Ohut taikinalevy palaa helposti.

10-12 viipaleeseen

  • 3 kananmunaa
  • 2 dl kidesokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 ½ tl leivinjauhetta
  • ½ dl kahvikermaa

Täyte

  • 2 dl vadelmahilloa
  • halutessasi, hieman voisulaa
  • hieman kidesokeria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Laita leivinpaperi uunipannulle, penslaa se halutessasi voisulalla.

2. Vatkaa munat ja sokeri valkoiseksi. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan, lisää sitten kerma. Levitä taikina uunipannulle. Paista uunin keskitasolla n. 5 minuuttia.

3. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille kun olet ottanut sen uunista ja vedä pois paistopaperi. Levitä päälle hillo ja kääri torttu rullalle, laita se jäähtymään sauma alaspäin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!