Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Nuudelisalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nopeaa ja uskomattoman helppoa! Voit käyttää salaattiin lähes mitä tahansa kasviksia, ohjeen ainekset ovat vain esimerkkejä. Nuudelisalaatin voit tarjoa lämpimänä, kylmänä tai hieman jäähtyneenä. Ainesten määrän voi myös kaksinkertaistaa, jolloin salaatti sopii myös noutopöytään.

4 annosta

  • 4 annosta munanuudeleita
  • 1 punasipuli
  • 1 porkkana
  • 250 g minimaissia
  • ½ kesäkurpitsa
  • ½ punainen paprika
  • öljyä paistamiseen

Kastike

  • 2 rkl makeaa chilikastiketta
  • 2 rkl kiinalaista soijaa
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 tippaa seesamiöljyä

Valmistusohje

1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja raasta inkivääri. Kuori valkosipulinkynnet. Sekoita makea chilikastike, soija ja inkivääriraaste. Puserra joukkoon valkosipulinkynnet.

2. Kuori ja suikaloi sipuli ja porkkana. Leikkaa kesäkurpitsa ja paprika suikaleiksi ja kuullota yhdessä minimaissin kanssa öljyssä.

3. Sekoita nuudelit, kasvissuikaleet ja kastike. Ripottele päälle seesamiöljyä.

Tuoreimmat aiheesta

Pastasalaatti