Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paahtopaisti pikkelsin kanssa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Paista iso ihana paahtopaisti- siitä riittää monelle ja moneksi! Viimeinen pala saattaa riittää vaikka luksuspyttipannuun.

Kuudelle

  • 1,2 kg paahtopaisti
  • suolaa ja mustapippuria
  • paprikajauhetta

Lisäksi

  • pikkelsiä
  • uunitomaatteja

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hiero lihaan mausteet. Aseta liha uunivuokaan ja paina siihen paistomittari. Paista uunin keskitasolla, kunnes mittari näyttää 60-62 astetta. Silloin lihan sisus on vielä rosa.

2. Anna lihan tasaantua 15-20 minuuttia ennen viipalointia. Tarjoillaan lämpimänä tai kylmänä pikkelsin ja ehkä perunagratiinin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Paahtopaisti