Hunajapaistettua porsaanpaistia
Julkaistu
Kaikenlaiset hedelmät ovat maukkaita porsaanpaistin kera, esimerkiksi päärynät ja pienet mandariinilohkot.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Kuudelle-kahdeksalle
- 1 ½ kg porsaanpaistia
- 2 rkl hunajaa
- 2-3 rkl puristettua appelsiinimehua
- suolaa ja pippuria
Lisukkeeksi
- mandariinilohkoja
- säilykepäärynöitä
- ruskeaa liemikastiketta
- pieniä, paistettuja perunoita
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
2. Mausta liha ja laita se uunivuokaan. Kuumenna hunaja ja appelsiinimehu, penslaa paisti seoksella.
3. Pistä paistiin paistolämpömittari. Paista uunin alatasolla kunnes sisälämpötila on 82 astetta. Valele lihaa paistamisen aikana.
4. Anna paistin levätä 15 minuuttia ennen kuin viipaloit sen ja tarjoilet lisukkeiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku