Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hunajapaistettua porsaanpaistia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kaikenlaiset hedelmät ovat maukkaita porsaanpaistin kera, esimerkiksi päärynät ja pienet mandariinilohkot.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 1 ½ kg porsaanpaistia
  • 2 rkl hunajaa
  • 2-3 rkl puristettua appelsiinimehua
  • suolaa ja pippuria

Lisukkeeksi

  • mandariinilohkoja
  • säilykepäärynöitä
  • ruskeaa liemikastiketta
  • pieniä, paistettuja perunoita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.

2. Mausta liha ja laita se uunivuokaan. Kuumenna hunaja ja appelsiinimehu, penslaa paisti seoksella.

3. Pistä paistiin paistolämpömittari. Paista uunin alatasolla kunnes sisälämpötila on 82 astetta. Valele lihaa paistamisen aikana.

4. Anna paistin levätä 15 minuuttia ennen kuin viipaloit sen ja tarjoilet lisukkeiden kera.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanpaisti