Paahtopaistia ja endiivejä

Tavallisen, kylmän perunasalaatin sijaan voit valita paahtopaistille lämpimiä, talvisaikaan maukkaampia lisukkeita. Tämä on täydellistä ruokaa, jos haluat välttää hiilihydraatteja.

Yhdelle

  • n. 100 g viipaloitua paahtopaistia
  • 2 endiiviä
  • n. 100 g hapankaalia purkista
  • 1 dl kasvislientä
  • viipaloitua kurkkua ja hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Ryöppää endiivit kevyesti suolatussa vedessä, kunnes ne tuntuvat pehmeiltä. Tunnustele tikulla tai terävällä veitsellä. Valuta. Grillaa endiivit nopeasti grillipannulla tai tarjoile ne vain keitettyinä.

2. Kuumenna hapankaali ja liemi. Leikkaa tai höylää kurkku. Asettele kaikki ainekset lautaselle, ripottele päälle hieman persiljaa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.