Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paahtopaistia ja endiivejä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tavallisen, kylmän perunasalaatin sijaan voit valita paahtopaistille lämpimiä, talvisaikaan maukkaampia lisukkeita. Tämä on täydellistä ruokaa, jos haluat välttää hiilihydraatteja.

Yhdelle

  • n. 100 g viipaloitua paahtopaistia
  • 2 endiiviä
  • n. 100 g hapankaalia purkista
  • 1 dl kasvislientä
  • viipaloitua kurkkua ja hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Ryöppää endiivit kevyesti suolatussa vedessä, kunnes ne tuntuvat pehmeiltä. Tunnustele tikulla tai terävällä veitsellä. Valuta. Grillaa endiivit nopeasti grillipannulla tai tarjoile ne vain keitettyinä.

2. Kuumenna hapankaali ja liemi. Leikkaa tai höylää kurkku. Asettele kaikki ainekset lautaselle, ripottele päälle hieman persiljaa.

Tuoreimmat aiheesta

Paahtopaisti