Paahtopaistia ja endiivejä
Tavallisen, kylmän perunasalaatin sijaan voit valita paahtopaistille lämpimiä, talvisaikaan maukkaampia lisukkeita. Tämä on täydellistä ruokaa, jos haluat välttää hiilihydraatteja.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon
Yhdelle
- n. 100 g viipaloitua paahtopaistia
- 2 endiiviä
- n. 100 g hapankaalia purkista
- 1 dl kasvislientä
- viipaloitua kurkkua ja hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Ryöppää endiivit kevyesti suolatussa vedessä, kunnes ne tuntuvat pehmeiltä. Tunnustele tikulla tai terävällä veitsellä. Valuta. Grillaa endiivit nopeasti grillipannulla tai tarjoile ne vain keitettyinä.
2. Kuumenna hapankaali ja liemi. Leikkaa tai höylää kurkku. Asettele kaikki ainekset lautaselle, ripottele päälle hieman persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku