Grillattua porsaanfileetä ja endiivejä

Endiivejä käytetään useimmiten salaateissa, mutta ne ovat maukkaita myös keitettyinä. Grillaa porsaanfilee grillipannussa tai paista teflonpannussa, niin saat kevyen ruokalajin.

Yhdelle

  • 100 g porsaanfileetä
  • yrttisuolaa
  • 2 isoa endiiviä
  • 1 porkkana, raastettuna
  • 1 tuore punajuuri, raastettuna
  • raastettua piparjuurta

Valmistusohje

1. Leikkaa filee kahdeksi palaksi ja nuiji ne ohuiksi pihveiksi. Mausta yrttisuolalla ja grillaa pihvit.

2. Laita endiivit kiehuvaan, kevyesti suolattuun veteen, keitä kypsäksi 5-10 minuuttia.

3. Valuta endiivit ja tarjoile ne lihan ja raastettujen kasvisten kera. Raasta päälle hieman piparjuurta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!