Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Grillattua porsaanfileetä ja endiivejä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Endiivejä käytetään useimmiten salaateissa, mutta ne ovat maukkaita myös keitettyinä. Grillaa porsaanfilee grillipannussa tai paista teflonpannussa, niin saat kevyen ruokalajin.

Yhdelle

  • 100 g porsaanfileetä
  • yrttisuolaa
  • 2 isoa endiiviä
  • 1 porkkana, raastettuna
  • 1 tuore punajuuri, raastettuna
  • raastettua piparjuurta

Valmistusohje

1. Leikkaa filee kahdeksi palaksi ja nuiji ne ohuiksi pihveiksi. Mausta yrttisuolalla ja grillaa pihvit.

2. Laita endiivit kiehuvaan, kevyesti suolattuun veteen, keitä kypsäksi 5-10 minuuttia.

3. Valuta endiivit ja tarjoile ne lihan ja raastettujen kasvisten kera. Raasta päälle hieman piparjuurta.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee