Grillattua porsaanfileetä ja endiivejä
Endiivejä käytetään useimmiten salaateissa, mutta ne ovat maukkaita myös keitettyinä. Grillaa porsaanfilee grillipannussa tai paista teflonpannussa, niin saat kevyen ruokalajin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Yhdelle
- 100 g porsaanfileetä
- yrttisuolaa
- 2 isoa endiiviä
- 1 porkkana, raastettuna
- 1 tuore punajuuri, raastettuna
- raastettua piparjuurta
Valmistusohje
1. Leikkaa filee kahdeksi palaksi ja nuiji ne ohuiksi pihveiksi. Mausta yrttisuolalla ja grillaa pihvit.
2. Laita endiivit kiehuvaan, kevyesti suolattuun veteen, keitä kypsäksi 5-10 minuuttia.
3. Valuta endiivit ja tarjoile ne lihan ja raastettujen kasvisten kera. Raasta päälle hieman piparjuurta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku