1. Aloita curryriisistä: Kuori ja hienonna sipuli, halkaise ja hienonna paprika.
2. Kuumenna öljyä isossa teflonpannussa. Paista sipuli ja paprika kevyesti ja lisää curry. Lisää riisi ja 4 dl vettä. Laita kansi päälle ja kuumenna kiehuvaksi. Käännä levy pois päältä ja anna kattilan olla liedellä kunnes riisi tarjoillaan, se keittyy valmiiksi jälkilämmössä.
3. Sulata pinaatti ja lämmitä se mikrossa. Suolaa ja pippuroi kevyesti.
4. Sinun ei tarvitse poistaa lohesta nahkaa. Grillaa lohi tai paista se paistinpannussa, ensin lihapuoli alaspäin. Käännä ja paista valmiiksi nahka alaspäin. Suolaa ja pippuroi. Varmista, että kala on läpikypsä eli läpinäkymätön, kiinteä ja kevyen vaaleanpunainen.
5. Tarjoile lohi pinaatin, curryriisin ja sitruunalohkojen kera.