Paistettuja portobellosieniä, timjamia ja parmesaania
Julkaistu
Resepti: Tina Nordström (Täydellinen päivä 22.5.2008)
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4 annosta
- portobellosieniä (tai muita sieniä)
- voita ja öljyä paistamiseen
- 2 kuorittua valkosipulinkynttä
- 1 tl kuivattua timjamia
- suolaa ja pippuria
- 2 karkeaksi hienonnettua sipulia
- 0,5 rkl balsamiviinietikkaa
- tuoretta parmesaania (muuta määrää maun mukaan)
- 85 g hienonnettua tilliä
Valmistusohje
Leikkaa sienet kahteen osaan ja hienonna valkosipulinkynnet.
Paista sieniä, valkosipulia ja timjamia paistinpannulla muutamin minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita mukaan sipuli ja paista muutama minuutti lisää. Lisää balsamiviinietikka ja ota pois lämmöltä.
Ripottele päälle tilliä ja parmesaania. Mausta lopuksi mustapippurilla pyöräyttämällä pippurimyllyä muutaman kerran. Kaada lautaselle ja tarjoa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka