Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paistetut banaanit mantelilastuilla hunajassa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Yksinkertaisimmat asiat ovat usein maukkaimpia! Ihana arkijälkiruoka banaaneilla, jotka peitetään hunajalla, voilla ja appelsiinilla. Tarjoile kuumina tai haaleina jäätelön kera.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 4-5 banaania
  • 2 rkl voita
  • 4 rkl hunajaa
  • ½ appelsiinin mehu
  • 1 pss mantelilastuja
  • vaniljajäätelö

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuori banaanit, halkaise ne pituussuuntaan ja laita uunivadille.

2. Sulata margariini ja hunaja kattilassa, kääntele mukaan mantelit ja kuumenna.

3. Purista appelsiinimehu banaaneille ja levitä manteliseos päälle.

4. Laita uuniin n. 20 minuutiksi. Tarjoile kuumana jäätelön kera.

Tuoreimmat aiheesta

Banaanit