Paistetut banaanit mantelilastuilla hunajassa

Yksinkertaisimmat asiat ovat usein maukkaimpia! Ihana arkijälkiruoka banaaneilla, jotka peitetään hunajalla, voilla ja appelsiinilla. Tarjoile kuumina tai haaleina jäätelön kera.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 4-5 banaania
  • 2 rkl voita
  • 4 rkl hunajaa
  • ½ appelsiinin mehu
  • 1 pss mantelilastuja
  • vaniljajäätelö

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuori banaanit, halkaise ne pituussuuntaan ja laita uunivadille.

2. Sulata margariini ja hunaja kattilassa, kääntele mukaan mantelit ja kuumenna.

3. Purista appelsiinimehu banaaneille ja levitä manteliseos päälle.

4. Laita uuniin n. 20 minuutiksi. Tarjoile kuumana jäätelön kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!