Paistetut banaanit

Tätä herkullista jälkiruokaa et voi valmistella, banaanit pitää tarjoilla vastapaistettuina.

Neljälle

  • 4 banaania
  • 2 rkl voita
  • 1/3 dl muscovadosokeria
  • 1 tl kanelia

Valmistusohje

1. Kuori ja halkaise banaanit pituussuuntaan. Kuumenna voi pannussa.

2. Laita banaanit pannuun ja ripottele päälle sokeria ja kanelia. Paista keskilämmöllä, kunnes banaanit ovat kauniin kultaisia.

3. Asettele neljälle lautaselle. Tarjoile jäätelön ja fariinisokerin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!