Paistetut, keitetyt perunat

Valitse kiinteä perunalajike, äläkä paista liikaa kerralla.

Neljälle

  • 1 kg perunoita, kiinteää lajiketta
  • 1 rkl voita
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Keitä perunat juuri ja juuri kypsiksi, anna jäähtyä ja paloittele tasaiseksi paloiksi, ei liian isoiksi.

2. Ruskista voita, margariinia tai öljyä paistinpannussa. Laita perunoita (ei liikaa kerralla) pannuun ja paista kullanruskeiksi. Kääntele varoen, jotteivät ne rikkoonnu.

3. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla, ripottele mielellään hieman hienonnettua persiljaa koristeeksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.