Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Raakaperunaohukaiset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nämä perunaohukaiset koostuvat pelkästään raastetusta, raaasta perunasta, joka suolataan ja paistetaan rapeaksi. Raastettaessa perunoista irtoaa perunajauhoja, joka pitää paistoksen kasassa.

Neljälle

  • 800 g perunoita
  • 1 tl suolaa
  • 50 g voita

Valmistusohje

1. Kuori ja raasta perunat raastinraudalla. Lisää suola.

2. Kuumenna paistinpannussa voita keskilämmöllä ja laita nokare taikinaa pannuun, litistä taikina. Paista molemmin puolin. Ohukaisista tulee läpikypsiä, rapeita ja herkullisen ruskeita.

3. Tarjoile puolukkasurvoksen kera. Ellet halua täysin vegetaarista ruokaa, paista lisukkeeksi hieman pekonia.

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut