Käserösti
Tämä itävaltalainen perunaruoka maistuu vahvasti juustolta. Maukasta puhdasmakuisten lintu- tai liharuokien kera, sopii myös kasvissyöjälle salaatin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 8-10 raakaraastettua perunaa
- 2 keltasipulia, hienonnettuna
- 150 g juustoraastetta
- paprikajauhetta
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Paista sipulia pannulla voissa, lisää perunat ja sekoittele. Mausta suolalla, pippurilla ja paprikalla.
3. Paista kunnes perunat ovat puolipehmeitä, ripottele päälle juusto ja litistä kakuksi.
4. Laita pannu uuniin (kahvan tulee olla uuninkestävä!) ja paista kypsäksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku