Pakastettu anjoviskerma
Julkaistu
Kokeile jotakin uutta joulupöytään.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
1 annokseen
- n. 200 g anjovisfileitä
- 4 dl kuohukermaa
- 1 nippu ruohosipulia
- vastajauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Hienonna valutetut anjovisfileet.
2. Vatkaa kerma kovaksi ja lisää anjovikset sekä hienonnettu ruohosipuli. Mausta mustapippurilla ja laita yhteen tai useampaan vuokaan.
3. Laita vuoat pakkaseen. Tarjoile puoliksi sulatettuna, koristele vastahienonnetulla ruohosipulilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka