Kesäpavut kinkulla

Ihanaa ruokaa, joka sopii hyvin vuoden ympäri tarjoiltavaksi! Tämä on ihana tapa valmistaa kaikenlaisia vihanneksia. Kaikki herneet ja pavut ovat todella maukkaita näin tarjoiltuna.

Neljälle

  • 400-500 g vihreitä papuja, tuoreita tai pakastettuja
  • 200 g savukinkkua tai kuutioitua pekonia
  • 1 dl kahvikermaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pavut lähes kypsiksi kevyesti suolatussa vedessä.

2. Freesaa kinkku tai pekoni padassa.

3. Lisää valutetut pavut, kuumenna, lisää hieman kermaa ja sekoittele. Keitä hiljalleen muutama minuutti, kääntele mukaan juusto ja ripottele päälle mustapippuria.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!