Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kesäpavut kinkulla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ihanaa ruokaa, joka sopii hyvin vuoden ympäri tarjoiltavaksi! Tämä on ihana tapa valmistaa kaikenlaisia vihanneksia. Kaikki herneet ja pavut ovat todella maukkaita näin tarjoiltuna.

Neljälle

  • 400-500 g vihreitä papuja, tuoreita tai pakastettuja
  • 200 g savukinkkua tai kuutioitua pekonia
  • 1 dl kahvikermaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pavut lähes kypsiksi kevyesti suolatussa vedessä.

2. Freesaa kinkku tai pekoni padassa.

3. Lisää valutetut pavut, kuumenna, lisää hieman kermaa ja sekoittele. Keitä hiljalleen muutama minuutti, kääntele mukaan juusto ja ripottele päälle mustapippuria.

Tuoreimmat aiheesta

Kinkkua