Pakastettu juustokakku
Pakastettua juustokakkua on hyvä pitää pakastimessa jos saat odottamattomia vieraita.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
10 palaan
- 2 dl sokeria
- 3 kananmunaa
- 200 g Philadelphia-juustoa
- 3 dl kuohukermaa
- 2 tl vaniljasokeria
- 10 Digestive-keksiä
Valmistusohje
1. Erottele munat keltuaisiin ja valkuaisiin. Vatkaa sokeri ja keltuaiset ilmavaksi, lisää vaniljasokeri ja Philadelphia-juusto. Vatkaa kerma omassa kulhossaan ja kääntele siihen juustoseos.
2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi kolmannessa kulhossa ja sekoita muun massan kanssa. Murskaa keksit ja laita puolet niistä pyöreän irtopohjavuoan pohjalle. Kaada taikina vuokaan ja ripottele loput keksinmurut päälle.
3. Laita pakastimeen 7-8 tunniksi. Ota kakku 15-30 minuutiksi huoneenlämpöön ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Mokkapalamutakakku
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti