Paneeratut endiivit
Tekeekö mieli jotakin muuta kuin perunoita tai pastaa pääruoan seuraksi? Kokeile endiivejä vaihtelun vuoksi!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 4-6 endiiviä
- ½ sitruuna
- 1 dl ruisjauhoja
- 2-3 rkl voita tai öljyä
Valmistusohje
1. Koverra kantaosa pois varovaisesti.
2. Hauduta endiivit pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä, johon olet lisännyt puolikkaan sitruunan. Valuta kypsät endiivit.
3. Pyörittele endiivit ruisjauhoissa ja paista ne hitaasti rapeiksi voissa tai öljyssä paistinpannussa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka