Paneeratut endiivit

Tekeekö mieli jotakin muuta kuin perunoita tai pastaa pääruoan seuraksi? Kokeile endiivejä vaihtelun vuoksi!

Neljälle

  • 4-6 endiiviä
  • ½ sitruuna
  • 1 dl ruisjauhoja
  • 2-3 rkl voita tai öljyä

Valmistusohje

1. Koverra kantaosa pois varovaisesti.

2. Hauduta endiivit pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä, johon olet lisännyt puolikkaan sitruunan. Valuta kypsät endiivit.

3. Pyörittele endiivit ruisjauhoissa ja paista ne hitaasti rapeiksi voissa tai öljyssä paistinpannussa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!