Paneroitua fenkolia

Tämä on maukas lisuke sekä lihalle että kalalle, mutta sopii myös tarjoiltavaksi kasvispääruokana. Sipaise mukaan lusikallinen hunajaa paistamisen loppua kohden, se parantaa makua entisestään.

Neljälle

  • 2-3 fenkolia
  • suolaa
  • 1 dl ruisjauhoja
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Puhdista fenkolit ja halkaise ne, jos ne ovat suuria.

2. Keitä fenkolit juuri ja juuri valmiiksi kevyesti suolatussa vedessä, valuta.

3. Kääntele fenkolit ruisjauhoissa ja paista rapeiksi voissa pannussa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!