Porsaanleike

Herkullisia pihvejä bearnaisekastikkeessa.

Ainekset

  • 600 g porsaan ulkofileetä
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • suolaa
  • 2 kananmunan valkuaista
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

Leikkaa liha tasakokoisiksi pihveiksi ja nuiji ne noin puolen sentin paksuisiksi leikkeiksi.

Pyöräytä leikkeet ensin suolalla maustetuissa vehnäjauhoissa, sitten rikotuissa valkuaisissa ja lopuksi uudelleen vehnäjauhoissa. Paista leikkeet molemmin puolin öljyssä kohtalaisella lämmöllä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!