Glaseeratut pikkusipulit
Tämä on maukasta kaikkien liha-, lintu- ja makkararuokien kera. Jos keität sipuleita muutaman minuutin, ne on helpompi kuoria.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Kuudelle-kahdeksalle
- 20 pikkusipulia, kuorittuja
- 3 rkl margariinia
- 1 dl vettä
- 2 rkl sokeria
Valmistusohje
1. Ruskista kuoritut sipulit joka puolelta.
2. Ripottele päälle sokeri ja lisää vesi. Anna sipulien kiehua hiljalleen kunnes vesi on haihtunut.
3. Ravistele pannua ja anna sipulien vielä ruskistua kunnes ne ovat kauniin värisiä ja täysin pehmeitä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka