Glaseeratut pikkusipulit

Tämä on maukasta kaikkien liha-, lintu- ja makkararuokien kera. Jos keität sipuleita muutaman minuutin, ne on helpompi kuoria.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 20 pikkusipulia, kuorittuja
  • 3 rkl margariinia
  • 1 dl vettä
  • 2 rkl sokeria

Valmistusohje

1. Ruskista kuoritut sipulit joka puolelta.

2. Ripottele päälle sokeri ja lisää vesi. Anna sipulien kiehua hiljalleen kunnes vesi on haihtunut.

3. Ravistele pannua ja anna sipulien vielä ruskistua kunnes ne ovat kauniin värisiä ja täysin pehmeitä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.