Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Parmankinkkua ja melonisalaattia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on nopeasti valmistuva alkuruoka. Parmankinkun suolaisuus ja melonin makeus sopivat mainiosti yhteen. Jos tuplaat reseptin määrät ja tarjoilet leipää lisäksi, ruokalaji soveltuu hyvin kevyeksi kesälounaaksi.

Neljälle

  • 8 viipaletta parmankinkkua
  • 1/3 galiameloni
  • ½ kurkku
  • ½ nippu ruohosipulia
  • 1 tl yrttisuolaa
  • ½ maustemitta jauhettua valkopippuria
  • ½ paprika
  • 20 g parmesaanijuustoa

Valmistusohje

1. Kuutioi meloni, kurkku ja paprika ja sekoita. Hienonna ruohosipuli ja ripottele salaatin päälle, mausta yrttisuolalla ja valkopippurilla.

2. Asettele parmankinkkua ja melonisalaattia vadille, raasta päälle hieman parmesaanijuustoa.

Tuoreimmat aiheesta

Kinkkusalaatti