Pappardelle sienten kera
Julkaistu
Tarjolle alkuruuaksi herkullinen sieni-pippuripasta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 240 g pappardelle-pastaa
- 5 dl kantarelleja
- 1 sipuli
- 2 rkl voita
- 1 tl viherpippuria
- ½ tl rosépippuria
- ½ tl mustapippuria
- 2 tomaattia
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada lävikköön.
2. Harjaa ja perkaa sienet. Kuori ja silppu sipuli. Laita sienet kylmälle pannulle ja kuumenna. Anna kosteuden haihtua pois, lisää sitten pannulle voi ja paista sienet. Mausta viher-,rosé- ja mustapippurilla. Ota sienet pannulta.
3. Kuullota sipulisilppu voissa ja sekoita sienet sipulin kanssa. Sekoita ne yhdessä juurikeitetyn pastan kanssa ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa