Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sienitäytteiset krustadit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Sieniretken jälkeen (tai vierailtuasi kaupan vihannestiskillä) voit tarjota tätä kevyen rapeaa klassikkoa pehmeällä täytteellä.

Neljälle

  • 150 g tuoreita sieniä
  • 2 tl voita
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 20 krustadia

Muhennos

  • 2 rkl voita
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 4 dl kermaa
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

1. Harjaa sienet huolellisesti ja kuutioi ne. Laita ne kylmään pannuun, kuumenna ja freesaa, kunnes kaikki neste on haihtunut. Lisää voi ja paista sienet, mausta suolalla ja pippurilla.

2. Paista kattilassa voita ja jauhoja, lisää kerma ja sekoita muhennos tasaiseksi. Kuumenna kiehuvaksi, alenna lämpöä ja keitä miedolla lämmöllä 3-5 minuuttia. Lisää sienet.

3. Täytä krustadit ja tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat