Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paprikainen syyspata

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Vahva ja värikäs ruoka. Sekoita mielellään vihreitä ja punaisia paprikoita, niin pata on vielä maukkaampaa.

Neljälle

  • 500 g sianlapaa paloina
  • 4 sipulia lohkoina
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1 dl lihalientä
  • suolaa ja pippuria
  • 4 paprikaa viipaleina
  • 4 tomaattia kaltattuina
  • 1 raaka pieni peruna raastettuna

Valmistusohje

1. Ruskista pienet lihapalat pannulla ja siirrä ne pataan. Paista sitten sipulit ja siirrä nekin pataan. Lisää mausteet ja lihaliemi. Keitä kannen alla 10 minuuttia.

2. Kääntele joukkoon paprikaviipaleet ja tomaattilohkot sekä perunaraaste. Keitä kannen alla vielä 15 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanlihapata