Paprikainen syyspata
Julkaistu
Vahva ja värikäs ruoka. Sekoita mielellään vihreitä ja punaisia paprikoita, niin pata on vielä maukkaampaa.
Neljälle
- 500 g sianlapaa paloina
- 4 sipulia lohkoina
- 2 tl paprikajauhetta
- 1 dl lihalientä
- suolaa ja pippuria
- 4 paprikaa viipaleina
- 4 tomaattia kaltattuina
- 1 raaka pieni peruna raastettuna
Valmistusohje
1. Ruskista pienet lihapalat pannulla ja siirrä ne pataan. Paista sitten sipulit ja siirrä nekin pataan. Lisää mausteet ja lihaliemi. Keitä kannen alla 10 minuuttia.
2. Kääntele joukkoon paprikaviipaleet ja tomaattilohkot sekä perunaraaste. Keitä kannen alla vielä 15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku