Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lammasta ja vihanneksia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tomaatti sopii erinomaisesti lampaanlihan kanssa. Tässä sitä on pyreenä ja tuoreena.

4-5 hengelle

  • 1 kg lampaan patapaloja
  • paprikajauhetta
  • voita
  • suolaa ja pippuria
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl lihalientä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 10 pikkusipuleita
  • sokeria
  • 2 paprikaa suikaleina
  • 4 tomaattia kaltattuna ja lohkoina
  • tuoretta basilikaa

Valmistusohje

1. Mausta lihapalat suolalla, pippurilla ja paprikalla. Ruskista voissa pannulla ja siirrä pataan. Ripota jauho pinnalle, kääntele ja lisää lihaliemi ja tomaattipyree, sekoita.

2. Paista pikkusipulit pehmeiksi, lisää hiukan sokeria ja karamellisoi sipulien pinta. Siirrä sipulit pataan.

3. Keitä hiljaa kannen alla 45 minuuttia. Lisää paprikat, tomaatit ja basilikasilppu aivan lopussa.

Tuoreimmat aiheesta

Lammasta