Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Porsaanlapapata

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lihatiskiltä löytää usein pieniä, hienoja porsaan lapapaisteja. Hintansa arvoista ja mureaa lihaa, jota voit käyttää viipaleina grillillä, tai padassa, kuten tässä reseptissä.

Neljälle

  • noin 600 g porsaanlapaa, kuutioina
  • 1 pieni purjo, viipaleina
  • 2 porkkanaa, viipaleina
  • noin 10 pientä uutta perunaa
  • 1 tl rosmariinia
  • ½ tl timjamia
  • 6 katajanmarjaa
  • ½ liemikuutio + 1 dl vettä
  • persiljaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Paista lihoja padassa hetki, lisää sitten kaikki vihannekset ja huolellisesti harjatut perunat. Mausta.

2. Kaada pohjalle hieman lientä ja hauduta hiljalleen kunnes perunat ovat kypsiä. Ripottele päälle persiljaa.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanlihapata