Paprikapata
Julkaistu
Hienoa syysruokaa.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 250 g kuutioitua pekonia tai siankylkeä
- 4 keltasipulia, lohkoina
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 tl kuminaa
- suolaa ja mustapippuria
- 4 paprikaa, vapaavalintainen väri
- 1 prk kokonaisia, kuorittuja tomaatteja, valutettuina
Valmistusohje
1. Ruskista pekonit padassa, lisää sipulit ja jatka paistamista.
2. Lisää muut ainekset ja anna padan kiehua hiljalleen kannen alla 10-15 minuuttia kunnes paprika on tarpeeksi pehmeää. Tarjoile keitetyn riisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku