Kananmaksaa ja pekonia vartaissa

Jos pidät maksasta, rakastat kananmaksaa. Yhdessä pekonin kanssa siitä tulee jumalaisen hyvää! Grillaa vartaat grillillä tai uunissa, tarjoile mielellään voissa freesattujen kapristen kanssa.

Neljälle

  • 300 g pakastettua kananmaksaa
  • 150 g pekonia
  • 2 paprikaa, paloiteltuina
  • 15 pikkusipulia
  • meiramia
  • suolaa ja pippuria

Lisukkeeksi

  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Keitä sipuleita nopeasti vedessä ja valuta.

2. Pujota vuorotellen puoliksi sulanutta maksaa, käärittyä pekonia, sipulia ja paprikaa vartaille.

3. Anna maksan sulaa täysin ja mausta sitten vartaat.

4. Kääntele grillillä kunnes maksa tuntuu valmiilta. Tarjoile keitetyn riisin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!