Parmankinkkua ja pinjansiemeniä
Julkaistu
Parmankinkkua, parmesaanijuustoa ja pinjansiemeniä – helppoa, hyvää ja nopeaa!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 200 g parmankinkkua
- 250 g erilaisia salaatinlehtiä
- 100 g parmesaanijuustoa
- ½ punainen paprika
Kastike
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 tl suolaa
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
Koristeluun
- 25 g pinjansiemeniä
Valmistusohje
1. Kastike: Sekoita oliiviöljy ja balsamiviinietikka, mausta suolalla.
2. Suikaloi paprika. Asettele paprika, salaatti ja parmankinkku hienosti lautaselle, koristele parmesaanilastuilla ja viimeistele kastikkeella. Ripottele päälle pinjansiemeniä ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku